Vacature: Juridisch secretarieel medewerk(st)er

GVK Adure Advocaten met vestigingen in Zwolle en Drachten is gespecialiseerd in agrarisch recht en verleent rechtshulp aan het agrarisch bedrijfsleven. Voor de vestiging Zwolle zoeken wij ter ondersteuning van 4 advocaten een enthousiaste

juridisch secretarieel medewerk(st)er (24 uur/ 3 dgn. p.w.)

De functie:

Als juridisch secretarieel medewerk(st)er ondersteun je de advocaten in de meest brede zin van het woord. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor het verwerken/uitwerken van de correspondentie en processtukken. Daarnaast sta je relaties telefonisch te woord, draag je zorg voor de termijnbewaking, facturering, het agendabeheer en de archivering van dossiers..

De eisen:

– goede contactuele eigenschappen
– zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
– secretariële opleiding (MBO/Schoevers)
– uitstekende typevaardigheid en kennis van MS Word
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– ervaring met andere programma’s van MS Office en met BaseNet is een pre

Wij bieden een prettige werksfeer en een passende salariëring.

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van cv, kun je tot uiterlijk 20 januari a.s. richten aan GVK Adure Advocaten, mr. J.T.A.M. van Mierlo, Postbus 850, 8000 AW Zwolle of mailen naar jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mr. Van Mierlo, tel. 088 – 888 66 50. Meer informatie over GVK Adure Advocaten kun je vinden op onze website www.gvkadure.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.